joi, 17 decembrie 2009

eBook Reader Iriver Story



Dispozitivul dispune de o memorie internă de 2 GB, în care pot fi stocate peste 1.600 de carţi în format PDF, TXT, DOC, PPT, XLS, EPUB sau HWP, iar o astfel de “biblioteca” nu cântăreşte mai mult de 300 de grame.

De asemenea, aparatul poate memora cu uşurinţă şi pagina la care v-aţi oprit din citit, clasicul semn de carte fiind disponibil deci, in variantă electronică. Paginile pot fi “răsfoite” cu usurinţă, graţie butoanelor laterale dedicate. Puteţi utiliza funcţia de zoom pentru a vă concentra atenţia asupra unei anumite părţi a paginii, precum puteţi utiliza şi funcţia de căutare în lista cu documente, pentru a găsi mai uşor cartea dorită.

Ecranul este unul electronic de 6 inch (90 X 120 mm), realizat cu ajutorul celebrei tehnologii E-Ink ce imită fidel senzaţia oferită de lectura convenţională şi foaia de hârtie, imaginile neavând aspect pixelat.Ecranul este mat, foarte odihnitor pentru ochi şi dispune de un consum minim de energie.

Alte Functii :

- Player audio: lectura poate fi însoţită de ascultarea melodiilor preferate, intrucât aparatul recunoaşte fişiere MP3 şi WMV şi e dotat cu difuzor intern şi mufă pentru căşti;
- Reportofon: Iriver Story poate fi folosit ca reportofon, iar înregistrările sunt salvate în format MP3;
- Note: cei care, pe lângă pasiunea pentru citit o au şi pe cea pentru scris, işi pot salva ideile în memoria internă a aparatului, apelând la funcţia Note din meniu;
- Agenda: cei care simt nevoia de organizare pot utiliza agenda electronică, astfel încât programul fiecarei zile sa fie uşor de vizualizat.

Acest produs il gasim momentan doar la Emag avand o oferta promotionala .

Iriver Story vine în pachet împreună cu un card de memorie de 2 GB care conţine 50 cărţi digitale în limba română. Printre acestea gasiţi “Amintiri din copilărie” de Ion Creanga, “Geniu pustiu” de Mihai Eminescu, “Moara cu noroc” de Ioan Slavici, şi “Istoria literaturii romane” de Nicolae Iorga.




Sursa : hotbrands.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu