marți, 10 noiembrie 2009

HIFIarena 2009


Ediţia a VII-a a HIFIarena - „Romanian Home Entertainment Show" se va desfăşura anul acesta în perioada 12-15 noiembrie, la Radisson SAS Hotel. Expoziţia este organizată de EXPOTEK şi reprezintă evenimentul de referinţă atât pentru piaţa de profil, cât şi pentru pasionaţii de tehnologie hi-fi.
Anul acesta sunetul este vedeta HIFIarena. Cele peste 100 de mărci participante vor surprinde vizitatorii cu echipamente de ultimă generaţie - de la sisteme stilizate de sunet, difuzoare ce utilizează tehnologii avansate pentru o calitate superioară a sunetului, sisteme home theatre surround ultra-subţiri, la playere de înaltă rezoluţie şi LCD-uri super-eficiente.
În premieră, expoziţia va găzdui seminariile şi reprezentaţiile Şcolii de Rock şi, pentru al doilea an consecutiv, întâlnirea anuală a Forumului Audiofil.
Sunetul va fi prezent la HIFIarena 2009 şi prin Universal Music România care va pune la dispoziţia iubitorilor de muzică un univers sonor rafinat la preţuri unice în piaţă.
La fel ca în anii anteriori, toţi expozanţii sunt prezenţi cu cele mai inovative şi sofisticate echipamente tehnologice, cu produse premiate în cadrul competiţiilor internaţionale de profil şi cu lansări în premieră pe piaţa românească.
Sursa : chip.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu