luni, 9 noiembrie 2009

Panda Security gratuit


Panda Security a creat un site web al cărui scop este de a oferi utilizatorilor, gratuit, cea mai buna protecție.
Panda Security, „The Cloud Security Company", pune la dispoziția utilizatorilor instrumente de securitate gratuite, destinate atât protecției PC-urilor cât şi completării soluțiilor pe care aceștia le au deja instalate.
Utilizatorii pot accesa pagina
Aici pot descărca oricare din următoarele instrumente:
- Panda Cloud Antivirus, primul antivirus gratuit care utilizează tehnologia „from the cloud", în scopul asigurării securității PC-ului. El oferă o capacitate maximă de detectare, folosind un consum minim de resurse.
- Panda ActiveScan, un antivirus online gratuit care scanează şi dezinfectează toate tipurile de amenințări existente pe calculatoarele utilizatorilor. Panda ActiveScan lucrează la cerere şi este compatibil cu orice alt antivirus pe care utilizatorii îl au deja instalat.
- Panda USBVaccine, o mica aplicație care previne infectarea calculatorului cu malware ce provine pe calea stick-urilor de memorie USB sau a altor dispozitive externe de stocare.
- Panda WOT, un program gratuit de securitate pentru browsere de tip „plug-in", care avertizează utilizatorii ori de câte ori sunt pe cale de a accesa o pagină web periculoasă.
- Panda Anti-Rootkit. Un instrument gratuit ce detectează şi elimină rootkit-urile malițioase (aplicații care facilitează ascunderea virușilor, viermilor, troienilor sau a altor amenințări), de pe calculatoare. Panda Anti-Rootkit este compatibil cu orice altă soluție de securitate.
- Panda SafeCD. Un instrument pentru utilizatorii avansați, ce servește la curățarea calculatoarele atunci când acestea sunt infectate, în condițiile în care antivirusul nu poate rezolva problema.
Sursa : chip.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu